טכנולוגים, יצרני מזון ומתענינים במזון מעובד אורגני: הקורס הזה בשבילכם!
מזון מעובד תופס יותר ויותר מקום בתזונה היומית שלנו, ותעשיית המזון העולמית מציעה עוד ועוד מזון מעובד ואולטרה-מעובד. המזון המעובד האורגני מתפתח עם אתגרי החיים המודרניים, תוך הקפדה ושמירה על עקרונות התורה האורגנית, מבלי לוותר על הקידמה וההתפתחות. בקורס נבין לעומק איך מיישמים עקרונות אורגניים בעשייה במפעל כדי לייצר מזון אורגני לשיווק בארץ ובעולם.
בקורס נעסוק ב:
- תקינה וחקיקה בארץ ובשוקי היעד
- אישור ופיקוח
- סימון מזון אורגני
- ייצור:
- נהלי ייצור במפעל, אריזות ותויות
- תוספים מותרים וחומרי גלם אורגניים, ויטמינים וחומרי שימור
- טכנולוגיות: מותר ואסור
- התמודדות עם מזהמים במזון האורגני: חומרי הדברה, חיטוי ואחרים
- בטיחות מזון וניהול סיכונים
- האיכות התזונתית של מוצר מזון אורגני
- פיתוח מוצר חדש