קורס יסודות התעשייה האורגנית

מקוון

פברואר 2024

טכנולוגים, יצרני מזון ומתענינים במזון מעובד אורגני: הקורס הזה בשבילכם!
מזון מעובד תופס יותר ויותר מקום בתזונה היומית שלנו, ותעשיית המזון העולמית מציעה עוד ועוד מזון מעובד ואולטרה-מעובד. המזון המעובד האורגני מתפתח עם אתגרי החיים המודרניים, תוך הקפדה ושמירה על עקרונות התורה האורגנית, מבלי לוותר על הקידמה וההתפתחות. בקורס נבין לעומק איך מיישמים עקרונות אורגניים בעשייה במפעל כדי לייצר מזון אורגני לשיווק בארץ ובעולם.

בקורס נעסוק ב: 

  • תקינה וחקיקה בארץ ובשוקי היעד
  • אישור ופיקוח
  • סימון מזון אורגני 
  • ייצור:
    • נהלי ייצור במפעל, אריזות ותויות
    • תוספים מותרים וחומרי גלם אורגניים, ויטמינים וחומרי שימור
    • טכנולוגיות: מותר ואסור
    • התמודדות עם מזהמים במזון האורגני: חומרי הדברה, חיטוי ואחרים
  • בטיחות מזון וניהול סיכונים
  • האיכות התזונתית של מוצר מזון אורגני
  • פיתוח מוצר חדש

מי המנחים בקורס?

טלי ברנר - רכזת תחום תעשייה עיבוד מזון וקוסמטיקה, טוב השדה
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק - מומחה להיסטוריה של רפואה ותזונה
מירית עמרני - מנהלת ההסמכה והסטנדרטים, משרד החקלאות
ד"ר יעקב שמשוני - המחלקה לבטיחות מזון, מכון וולקני

למי הקורס מיועד?

טכנולוגיים בתעשיית המזון, סטודנטים, גופי פיקוח, גופים ממשלתיים – משרד הבריאות ואיגוד התעשייניים.

הקורס הינו קורס מקוון של 3 מפגשים
יערך בימי ד' בין השעות 14:00-16:00
בתאריכים 28.2, 6.3, 13.3

טלי ברנר - רכזת תחום תעשייה, עיבוד מזון וקוסמטיקה בארגון

מהנדסת מזון, בוגרת הפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון, עם למעלה מ-40 שנות ניסיון בעבודה במפעלי מזון ומשקאות. חברת ועדת תקנים של IFOAM הארגון העולמי במשך 12 שנה, יועצת לפתרונות בפיתוח ורגולציה של מוצרים אורגניים מעובדים, מרצה אורחת בפקולטה להנדסת מזון, ומרכזת את תחום התעשייה בארגון משנת 1997.

מה העלות של הקורס?

550 ש"ח
350 ש"ח לחברי ארגון טוב השדה

*לא כולל מע"מ
*ניתן לשלם בהעברה בנקאית, מלאו פרטים מטה ונחזור אליכם

  • קורס יסודות התעשייה האורגנית

רוצה לשמוע פרטים נוספים?

השאירו פרטים בטופס הבא ונחזור אליכם בהקדם

כיף שבחרת לשמור איתנו על קשר ולקבל עדכונים מעניינים בכל מה שקשור לעולם האורגני; מפגשים, סיורים, תכנים, מאמרים ופוסטים חדשים
דילוג לתוכן