הגורם האנושי: פודקאסט ידידותי על חברה, על תרבות ועל סביבה

האזינו לפרק המיוחד בנושא חקלאות אורגניתפרק 59: חקלאות אורגנית, כימיקלים ומגוון.

כולם אוהבים לדבר על אוכל, להחליף מתכונים ולצפות בתוכניות בישול. אבל האם אנחנו מודעים לכל מה שיש באוכל שלנו? מה זו בעצם חקלאות אורגנית?
למה היא עולה יותר כסף?
מה הקשר בין בריאות לאוכל אורגני?

משתתפים:
דנה יוסקוביץ', מנכ"לית "טוב השדה" – הארגון לחקלאות אורגנית בישראל,
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של רפואה ותזונה,
וגסטון פוקרסה, חקלאי אורגני מ"המשק חקלאות אורגנית" וחבר בארגון "טוב השדה".
באולפן: ערן בן ימיני וחגית גרובגלס.

לחצו לשמיעת הפודקסט ב-SPOTIFY

טוּב השדה – הארגון לחקלאות אורגנית, מאגד ומטפח עוסקים אורגניים, מוביל מקצועיות, מדיניות וצריכה, במטרה לקדם חקלאות ותעשייה אורגנית בישראל.

טוּב השדה ניולזטר

בניוזלטר שלנו תמצאו ידע מתחדש בנושאי החקלאות האורגנית, הזמנות לאירועים ועוד…

כיף שבחרת לשמור איתנו על קשר ולקבל עדכונים מעניינים בכל מה שקשור לעולם האורגני; מפגשים, סיורים, תכנים, מאמרים ופוסטים חדשים
דילוג לתוכן