האזינו לפרק המיוחד בנושא חקלאות אורגנית – פרק 59: חקלאות אורגנית, כימיקלים ומגוון.
כולם אוהבים לדבר על אוכל, להחליף מתכונים ולצפות בתוכניות בישול. אבל האם אנחנו מודעים לכל מה שיש באוכל שלנו? מה זו בעצם חקלאות אורגנית?
למה היא עולה יותר כסף?
מה הקשר בין בריאות לאוכל אורגני?
משתתפים:
דנה יוסקוביץ', מנכ"לית "טוב השדה" – הארגון לחקלאות אורגנית בישראל,
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של רפואה ותזונה,
וגסטון פוקרסה, חקלאי אורגני מ"המשק חקלאות אורגנית" וחבר בארגון "טוב השדה".
באולפן: ערן בן ימיני וחגית גרובגלס.