קורס יסודות תעשייה אורגנית ב-ZOOM
שלום לכולם, נשמח להזמין אתכם להשתתף בקורס יסודות תעשייה אורגנית. הקורס יתקיים בזום בתאריכים - 23.3.2022, 30.3.2022, 6.4.2022 בין השעות 14:00-16:00. עלות הקורס 250 ש"ח, לחברי הארגון ההשתתפות היא ללא עלות.

קהל היעד – טכנולוגיים בתעשיית המזון, סטודנטים, גופי פיקוח, גופים ממשלתיים – משרד הבריאות ואיגוד התעשייניים.
מרצים אורחים – גב' מירית עמרני – חקיקה, אישור ופיקוח, ד"ר יעקב שמשוני – בטיחות במזון.
רכזת הקורס – טלי ברנר.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהירשם? צרו קשר במייל או בטלפון עם יפה אלפיטל – 03-7361097/8, yafa@organic-israel.org.
מה נלמד במהלך הקורס?
- חקיקה ותקינה למזון אורגני בישראל
- חקיקה ותקינה למזון אורגני באירופה, ארה"ב ויפן
- אישור ופיקוח בישראל
- תוספי מזון מותרים בתוצרת אורגנית מעובדת
- תוספת ויטמינים ומינרלים, מותר או אסור!
- הנדסה גנטית וקרינה מייננת, בתפיסה האורגנית
- מזהמים במזון אורגני מעובד: שאריות חומרי הדברה, שאריות חומרי חיטוי והבדיקות הנדרשות
- בטיחות במזון וניהול סיכונים
- סימון מזון אורגני
- אריזות למזון אורגני
- איכות תזונתית של מזון אורגני
איפה ומתי?
3 תאריכים
תאריך ראשון:
23.3.2022
תאריך שני:
30.3.2022
תאריך שלישי:
6.4.2022
שעות זום: 14:00-16:00
חומרי לימוד – החוק האורגני והתקנה האורגנית זמינים באתר השירותים להגנת הצומח של משרד החקלאות
* התקנה האורגנית האירופאית – EU2018/848
* התקנה האורגנית האמריקאית – NOP של USDA
ההשקעה שלך:
250 ש"ח
לחברי הארגון ההשתתפות ללא עלות
רוצים להירשם לקורס?
אפשר גם להתקשר: 03-7361097/8